Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium


Koop iPad

1.       Waar schaf ik mijn iPad aan?

Ons advies is om gebruik te maken van de samenwerkingsovereenkomst tussen het Rythovius College en Amac. Deze samenwerking biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere aanbieders.

Speciaal voor de brugklasleerlingen van het Rythovius College heeft Amac een webshop ingericht. Deze webshop zal vanaf maandag 3 juni 2019 beschikbaar zijn voor leerlingen. Begin juni ontvangen de leerlingen een brief met daarin de inloggegevens voor de webshop.

De webshop van Amac, die specifiek voor het Rythovius is ingericht, is te vinden op:  

http://www.amac.nl/rythovius

2.       Wat zijn de kosten van een iPad bij koop?

In onderstaande tabel treft u de prijslijst 2019 met daarin de korting die Amac kan bieden. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

ALP*
incl. btw

Amac korting

Verkoopprijs Amac
incl. btw

iPad (2018) Wi-Fi 32 GB

Spacegrey

€ 359,-

10%

€ 323,10

 Pipetto Origami educatie hoes  € 49,95  20,1%  € 39,95
 Apple Pencil  € 99,-   -  € 99,-

*ALP - Apple List Price = standaard Apple advies verkoopprijs.

3.       Kan ik de iPad verzekeren als ik deze koop?

Bij koop is verzekeren niet verplicht, maar het is wel mogelijk. Amac biedt de optie aan om de iPad te verzekeren tegen een bedrag van € 99,00 (exclusief € 9,95 administratiekosten) voor 36 maanden via de zogenaamde iCare service. Klik voor meer informatie over de polisvoorwaarden van de iCare verzekering.

4.       Kan ik een iPad inruilen bij Amac?

U kunt eventueel gebruik maken van de inruilservice van Amac. Op de website van Amac is een inruilmodule (https://www.amac.nl/service-diensten/inruilen-mac-ipad-iphone) beschikbaar, dat een indicatie geeft van de inruilwaarde van de in te ruilen iPad. Een medewerker van Amac zal de daadwerkelijke inruilwaarde bepalen op het moment van inname.

 


Schoolgids

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.