>>


Koop iPad

1.       Waar schaf ik mijn iPad aan?

Ons advies is om gebruik te maken van de samenwerkingsovereenkomst tussen het Rythovius College en Amac. Deze samenwerking biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere aanbieders.

Speciaal voor de brugklasleerlingen van het Rythovius College heeft Amac een webshop ingericht. Deze webshop zal vanaf maandag 3 juni 2019 beschikbaar zijn voor leerlingen. Begin juni ontvangen de leerlingen een brief met daarin de inloggegevens voor de webshop.

De webshop van Amac, die specifiek voor het Rythovius is ingericht, is te vinden op:  

http://www.amac.nl/rythovius

 

2.       Wat zijn de kosten van een iPad bij koop?

In onderstaande tabel treft u de prijslijst 2018 met daarin de korting die Amac kan bieden. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen voor 2019 verschijnen in mei 2019.

ALP*
incl. btw

Amac korting

Verkoopprijs Amac incl. btw

iPad (2018) Wi-Fi 32 GB

Spacegrey

€ 359,-

10%

€ 323,10

*ALP - Apple List Price = standaard Apple advies verkoopprijs.

In tabel treft u een aanbieding voor de hoes en de korting die Amac hierin kan bieden. De STM Dux betreft de beschermhoes en de Logitech Slim Folio keyboard betreft de beschermhoes inclusief toetsenbord.

Advies verkoopprijs incl. btw

Amac korting

Verkoopprijs Amac
incl. btw

STM Dux

€ 49,95

46,1%

€ 26,87

Logitech Slim Folio keyboard

€ 99,95

18,0%

€ 81,95

Apple Pencil

€ 99,-

-

€ 99,-


3.       Kan ik de iPad verzekeren als ik deze koop?

Bij koop is verzekeren niet verplicht, maar het is wel mogelijk. Amac biedt de optie aan om de iPad te verzekeren tegen een bedrag van € 98,95 (incl. € 9,95 administratiekosten) voor 36 maanden via de zogenaamde iCare service. Meer informatie over de iCare verzekering kunt u hier vinden.

 

4.       Kan ik een iPad inruilen bij Amac?

U kunt eventueel gebruik maken van de inruilservice van Amac. Op de website van Amac is een inruilmodule (https://www.amac.nl/service-diensten/inruilen-mac-ipad-iphone) beschikbaar, dat een indicatie geeft van de inruilwaarde van de in te ruilen iPad. Een medewerker van Amac zal de daadwerkelijke inruilwaarde bepalen op het moment van inname.

 


Schoolgids


 download pdf

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.