>>


Bestelling en levering

1.       Wat houdt de garantie in?

De Amac garantie dekt de onderdelen en arbeidskosten voor het herstellen van een defect apparaat indien deze defecten onder de garantieregeling vallen. Aan deze 2 jaar garantie zijn geen kosten verbonden. Bewaar ten alle tijden het aanschafbewijs en de factuur heel goed. In geval van garantie zal altijd hiernaar gevraagd worden.

Deze garantieregeling wordt toegepast in alle 46 Amac Stores en in de webshop. U kunt op https://www.amac.nl/kopen-bij-amac/garantievoordelen meer informatie vinden over de Amac garantie.

 Amac heeft op 2 juli 2018 het volgende bericht gestuurd:

Bij Amac staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Als Apple Premium Reseller vinden wij het hun plicht om te zorgen dat u als klant een Premium ervaring krijgt. Zo heeft u als consument de afgelopen jaren gebruik kunnen maken van de drie jaar garantie die Apple op haar producten geeft.

Helaas heeft Apple in mei de richtlijnen aangescherpt en besloten om de garantie terug te brengen naar twee jaar. Dit betekent dat door Apple in heel Europa aan consumenten voortaan twee jaar garantie op Apple producten wordt gegeven.

Voor de aanschaf via de Amac winkels en www.amac.nl  geldt dat de garantie per 1 juni 2018 is gewijzigd van drie naar twee jaar garantie.

Voor de aankopen in de webshop van jullie school heeft Amac echter een uitzondering gemaakt. Hierin zal de garantie per 1 september 2018 wijzigen van drie naar twee jaar.

Indien er via Amac een verzekering bij QSX of Harmony Financial Services bij aankoop is afgesloten, heeft de consument via deze verzekeringsmaatschappij recht op garantie.

 

2.       Hoe wordt de bestelde iPad geleverd?

 Koop iPads

U kunt uw bestelde iPad afhalen bij een Amac winkel (in Eindhoven zitten 2 Amac-winkels) of u kunt de iPad thuis laten bezorgen. Bij afhaal in de winkel zijn er geen verzendkosten. Wanneer u de iPad thuis wilt laten bezorgen, dan kost dit € 9,95 aan verzending.

Lease iPads

De lease-iPads worden op school geleverd en kunnen vervolgens door de leerlingen afgehaald worden. Hiervoor worden geen kosten berekend. De lease-iPads kunnen niet in een Amac winkel of thuis worden bezorgd.

 

3.       Waar moet ik op letten als ik via de webshop bestel?

Na inschrijving ontvangt u, als ouder, begin juni 2018 schriftelijk een inlogcode voor de Amac-webshop. Wanneer u bent ingelogd, maakt u een keuze: koop of lease.

Verder zal tijdens de bestelprocedure gevraagd worden of de iPad automatisch gekoppeld dient te worden aan het systeem van het Rythovius College. Deze koppeling is weliswaar niet verplicht, maar het advies is om dit wel te doen. In de webshop zal bij de bestelprocedure het vinkje bij ‘Automatische koppeling systeem Rythovius College’ standaard op 'ja' staan, maar dit is te wijzigen.


Schoolgids


 download pdf

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.