Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium


Bestelling en levering

1.       Wat houdt de garantie in?

De Amac garantie dekt de onderdelen en arbeidskosten voor het herstellen van een defect apparaat indien deze defecten onder de garantieregeling vallen. Aan deze 2 jaar garantie zijn geen kosten verbonden. Bewaar ten alle tijden het aanschafbewijs en de factuur heel goed. In geval van garantie zal altijd hiernaar gevraagd worden.

Deze garantieregeling wordt toegepast in alle 50 Amac Stores en in de webshop. U kunt op https://www.amac.nl/kopen-bij-amac/garantievoordelen meer informatie vinden over de Amac garantie.

2.       Hoe wordt de bestelde iPad geleverd?

 Koop iPads

U kunt uw bestelde iPad afhalen bij een Amac winkel (in Eindhoven zitten 2 Amac-winkels) of u kunt de iPad thuis laten bezorgen. Bij afhaal in de winkel zijn er geen verzendkosten. Wanneer u de iPad thuis wilt laten bezorgen, dan kost dit € 9,95 aan verzending.

Lease iPads

De lease-iPads worden op school geleverd en kunnen vervolgens door de leerlingen afgehaald worden. Hiervoor worden geen kosten berekend. De lease-iPads kunnen niet in een Amac winkel of thuis worden bezorgd.

 

3.       Waar moet ik op letten als ik via de webshop bestel?

Na inschrijving ontvangt u, als ouder, medio juni 2020 schriftelijk een inlogcode voor de Amac-webshop. Wanneer u bent ingelogd, maakt u een keuze: koop of lease.

Verder zal tijdens de bestelprocedure gevraagd worden of de iPad automatisch gekoppeld dient te worden aan het systeem van het Rythovius College. Deze koppeling is weliswaar niet verplicht, maar het advies is om dit wel te doen. In de webshop zal bij de bestelprocedure het vinkje bij ‘Automatische koppeling systeem Rythovius College’ standaard op 'ja' staan, maar dit is te wijzigen.


Schoolgids

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.