>>


Kunst

Creativiteit heeft veel vormen. We willen al onze leerlingen kennis laten maken met deze vormen. Leerlingen die voor de Kunststroom kiezen, kunnen in het eerste leerjaar vijf vormen (verder) ontwikkelen: dans, drama, handvaardigheid,muziek en tekenen. Omdat we je echt een stap vooruit willen laten zetten op creatief gebied, heb je elke week twee extra uren voor de kunstvakken.

Verdieping en verbreding

Een belangrijk doel van de Kunststroom is om je creativiteit te ontwikkelen en om belangstelling te kweken voor cultuur in brede zin. Daarom krijg je alle ruimte om je te verdiepen in de verschillende disciplines en om je mogelijkheden te verbreden. Je doet mee aan workshops, bezoekt exposities, concerten, voorstellingen, je werkt aan producties en kunt je talent binnen en buiten de school exposeren.

In leerjaar twee en drie kun je jouw creatieve talenten verder verdiepen. Je kunt dan kiezen voor één van de verschillende vakateliers. 

Zie de folder voor meer informatie.


Schoolgids

 download pdf

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1 , 5521 CK Eersel

Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.