Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Gratis bijles en examentraining


 
Beste ouders/verzorgers, beste leerlingen,

er worden zowel gratis examentrainingen als gratis bijlessen aangeboden. Deze worden mede mogelijk gemaakt door ASML.


Gratis examentrainingen

Er komt een spannende tijd aan voor jullie! Een tijd waarin jullie veel moeten leren, oefenen en voorbereiden voor jullie eindexamen. Misschien heb je hier en daar toch nog vragen waar je niet uitkomt? Geen stress, wij kunnen je helpen!

Als Social Enterprise streven wij naar kansgelijkheid en toegankelijke diensten voor iedereen. Wij bieden daarom komend schooljaar zowel gratis bijlessen als gratis examentrainingen aan (mede mogelijk gemaakt door ASML). De examentraining zal fysiek op 2 locaties in Eindhoven Noord en in Eindhoven Zuid
plaatsvinden. In kleine groepjes van maximaal 3 leerlingen gaan jullie in 2 of 3 blokken van 3 uur de stof doornemen, examens oefenen en krijgen jullie vakinhoudelijke ondersteuning. De training zal plaatsvinden in de kerstvakantie, carnavalsvakantie en de periode maart/april/mei (weekenden/avonden/vakantie).

Voorwaarden
Onze voorwaarden zijn:
- Het is verplicht dat je alle afgesproken dagen aanwezig bent.
- Wij sturen je een QuickScan toe die je binnen een week na de bevestigingsmail digitaal in moet leveren.
- Je bent gemotiveerd en komt afspraken na.

Aanmelden
Aanmelden kan op de volgende momenten:
- voor de kerstvakantie (2 dagdelen tussen 2-6 januari) tussen 16 oktober en 12 november
- voor de carnavalsvakantie (2 dagdelen tussen 12-17 februari) tussen 8 december en 5 januari
- voor de periode half maart/april/mei (3 dagdelen tussen half maart – 11 mei) tussen 1 februari en 29 februari

Aanmeldlink
Inschrijven voor de examentraining in de eerste periode kan vanaf 16 oktober via deze link. Je geeft je op voor maximaal 1 vak per keer. Je mag dus vaker inschrijven in de verschillende periodes! Uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de training ontvang je van ons een bericht over de dagen en tijden. Per periode zijn er een beperkt aantal plaatsen. Vol = vol, dus schrijf je snel in!

Gratis bijlessen

Staat uw zoon/dochter voor een bepaald vak lager dan een 5,5 (of is hij/zij afgelopen jaar met een onvoldoende geëindigd) en kan hij/zij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan snel aan voor onze (online) gratis bijlessen!

Achter de schermen wordt uw zoon/dochter gematcht aan een van de tutoren. De tutor zal contact per mail met u én uw kind opnemen voor het plannen vaneen eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking krijgt u een beeld van de tutor die uw kind digitaal bijles gaat geven. Samen kunt u de verwachtingen van beide kanten bespreken en afspraken maken. Uw kind kan na de eerste kennismaking gebruik maken van maximaal 6 wekelijkse bijlessen van een uur. Wanneer de hulpvraag is beantwoord, mogen de bijlessen natuurlijk ook eerder afgerond worden.

Voorwaarden
Ons streven is om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Wat wij belangrijk vinden en ook als voorwaarde stellen is:
- Dat een leerling echt gemotiveerd is en zelf open staat voor extra digitale ondersteuning en de tutor tijdig informeert over wat hij/zij wil leren
- Dat de tutor binnen 3 dagen een reactie krijgt op zijn/haar mail
- Dat het enquêteformulier verplicht voor het einde van de laatste bijles ingevuld wordt (Jullie ontvangen deze link voor de laatste bijles)
Vragen?
Zijn er nog vragen over de examentrainingen of bijlessen of wil je graag iets overleggen? Mail naar gratisbijles@spectrumbrabant.nlMedia
  • Spectrum 2

Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.