Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Schoolvoorstelling: Midzomernachtdroom!


Op donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni om 19.30 uur presenteert het Rythovius College de schoolvoorstelling: Midzomernachtdroom! 

Midzomernachtdroom begint met het aanstaande huwelijk van de hertog en hertogin. Hiervoor is een stel bouwvakkers bezig om een optreden te verzorgen. Ze repeteren in het bos… maar het is midzomernacht. In die nacht gebeuren er magische dingen. De elfjes hebben feest. Zo ook Oberon en Titania, de koning en koningin van de elfen. Ze hebben ruzie en vechten dit op een bijzondere manier uit.

In het bos zwerven namelijk ook vier geliefden rond. Twee willen stiekem vluchten om met elkaar te kunnen trouwen. Twee achtervolgen hen, omdat ze verliefd zijn. Dan gaat de elfenwereld zich ermee bemoeien en gaat alles mis..
Midzomernachtdroom is een bewerking van het toneelstuk van Shakespeare, gespeeld door leerlingen en medewerkers van het Rythovius College. Uiteraard bent u van harte welkom!

Kaartjes zijn voor € 2,50 verkrijgbaar in de mediatheek van school (alleen met pin te betalen). Voor meer informatie: T 0497-513043 / www.rythovius.nl.

Indien u naar aanleiding van dit persbericht vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Rythovius College en vragen naar rector Robert Tops. Telefoon 0497-513043 of info@rythovius.nlMedia
  • Midzomernachtdroom poster pr

Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.