Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Textiel voor CliniClowns


Profielwerkstuk 4 mavo voor het goede doel


Leerlingen van 4 mavo werken als onderdeel van hun examen aan een profielwerkstuk. Fabian en Sarah doen dit in de vorm van een goede doelenactie. Hieronder leest u hierover meer en hoe u kunt helpen.

Vindt u het ook belangrijk dat iedereen een lach op zijn gezicht krijgt? Op het Rythovius College gaan wij verschillende vormen van textiel (Denk aan: oude kledij, tassen, riemen, gordijnen, schoenen, knuffels etc.) inzamelen. Dit gaan wij laten recyclen en al het geld wat met dit project wordt verdiend gaan we doneren aan de Cliniclowns. 

Met afleiding en plezier zorgen CliniClowns dat zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie hun angsten of zorgen even kunnen vergeten.

Voor het inzamelen van textiel hebben wij uw hulp nodig. Wij willen u verzoeken om eens rond te kijken in uw huis en het oude textiel bij ons op het Rythovius College bij de receptie af te geven. U kunt t/m 31 januari met uw textiel terecht bij de receptie. Wij willen u vragen de voorwerpen te verpakken met bijvoorbeeld een plastic zak/tas. 

Samen zorgen we ervoor dat dit doel nog meer bereikt wordt, want iedereen verdient een lach op zijn gezicht. 

Voor meer informatie kunt u kijken op de site www.cliniclowns.nl.

Media
  • textiel inzameling

Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.