Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Gala examenleerlingen


GALA EXAMENLEERLINGEN 2022

Woensdagavond 8 juni was het eindelijk weer zover. Voor het eerst sinds 2019 hebben onze leerlingen, collega’s en alle toeschouwers weer mogen genieten van een prachtige Rythovius-traditie: de jaarlijkse galastoet. Vele bezoekers trotseerden de regen en ze stonden dan ook rijen dik de examenkandidaten te bewonderen en aan te moedigen; het was hartverwarmend om te zien. 
Nadat de examenkandidaten in stijl door hun mentor over de rode loper de school in waren begeleid, genoten zij samen met veel medewerkers van de school, waaronder hun docenten, in de mooiste outfits van een sfeervol galafeest. Ze werden getrakteerd op een keur aan heerlijke internationale gerechten bij een van de foodtrucks, entertainment door collega’s en zelfs een leerling. Tot slot gingen de voetjes van de vloer op de beats van DJ Miss Nijhof. Ondanks de regen en dankzij het improvisatietalent van de organisatie, de geweldige sfeer en de hulp van veel collega’s werd het een enorm succes. Media
  • impressie gala 2022. kl1

Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.