Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

"Rythovius-hoodie"

Een tijdje geleden hebben drie 5Havo-leerlingen, te weten Esmee van de Ven, Dirk Theuws en Emma van Reisen, een leuk idee bedacht en voorgelegdaan de schoolleiding. Geïnspireerd door Amerikaanse college-hoodies hadden deze leerlingen het idee om een zogenaamde “Rythovius-hoodie” te laten fabriceren. Een hoodie is een sweater met een capuchon (wijde muts) die over het hoofd gedragen kan worden en is vooral populair onder jongeren. De Rythovius-hoodie is een hoodie dat voorzien is van het Rythovius-logo. Esmee, Dirk en Emma hebben vervolgens marktonderzoek gedaan onder leerlingen en oud-leerlingen en hieruit bleek dat er voldoende animo is voor een Rythovius-hoodie. Na goedkeuring van de schoolleiding zijn de financiële en logistieke mogelijkheden door hen onderzocht, wat geresulteerd heeft in onderstaande hoodies: 

Waar is de Rythovius-hoodie verkrijgbaar en wat kost het?

De Rythovius-hoodie is te bestellen via een speciaal ingerichte webhop van Custom Printhouse, zie link:

https://rythovius.customprinthouse.nl

De Rythovius-hoodie is in twee kleuren (zwart of wit) en in verschillende maten te krijgen. 

Een Rythovius-hoodie kost € 24,50 per stuk (inclusief verzending). Na betaling via ideal wordt de Rythovius-hoodie thuis bezorgd.

Media
  • hoodie_voorpagina

Schoolgids

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.