>>

Lezing Kobe Vanroy (Autisme & Grit)Op dinsdag 24 september 2019 19.30 - 21.30 uur is er een lezing "Autisme & Grid" door Kobe Vanroy in het Eckart College te Eindhoven. Tickets kosten 
19,50

Iedereen heeft kleine en grote dromen. Ook mensen met autisme hopen die waar te maken. Sommigen willen graag een diploma of een leuke baan, anderen eerder nieuwe sociale contacten of eigen grenzen verleggen. Maar waar we ook van dromen, de weg naar succes verloopt niet altijd soepel. Meer dan eens ervaren mensen mislukking, voelen dat ze gefaald hebben en dan verdwijnt de motivatie om opnieuw te proberen. En dan gebeurt het wel eens dat mensen met autisme vastlopen in gedachten als ‘ik ben daar niet slim genoeg voor’, ‘ik heb dat talent niet’ of ‘dat lukt niet door mijn autisme’. Maar is dat wel zo?

Deze lezing brengt een nieuwe kijk op succes. Wie is er succesvol in het bereiken van persoonlijke doelen en hoe komt dat dan? Is het puur motivatie? Wilskracht? Of nog wat anders…? En kun je dit (jezelf) aanleren? Kobe geeft ons uitleg over het theoretisch kader rond het principe ‘grit’ met tal van praktische toepassingen bij mensen met autisme. 

Kobe Vanroy is internationaal educatief medewerker bij het kenniscentrum Autisme Centraal. Vanuit een ruime praktijkervaring met mensen met autisme en verschillende opleidingen in onderwijs, oplossingsgerichte begeleiding en talentontwikkeling geeft hij cursussen en lezingen in binnen- en buitenland.

Aanmelden kan via: www.spectrumbrabant.nl/kobevanroy

Zie ook deze flyer.

Schoolgids


Download

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.