Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

Nieuws

Fijne vakantie!
Wij wensen iedereen een fijne vakantie in goede gezondheid. We zien er naar uit om het schooljaar 2020-2021 weer op te kunnen starten op maandag 24 augustus 2020.
Lees meer
Diploma-uitreiking 2020
Onze geslaagden zijn op aangepaste maar feestelijke wijze in het zonnetje gezet tijdens hun diploma-uitreiking! Dit keer niet per afdeling in verband met de corona-maatregelen, maar per klas.
Lees meer
Rythovius in bedrijf
Onze school heeft besloten een bedrijvennetwerk op te zetten, waarbij 'buitenschools leren' en de behoefte van bedrijven aan enthousiaste jongeren samenkomen.
Lees meer
Na de zomervakantie weer helemaal open!
Na de zomervakantie mogen we gelukkig weer helemaal open. We hanteren nog extra hygiënemaatregelen en afspraken. Deze worden in de week voorafgaand aan de opening via de mail gecommuniceerd.
Lees meer
Geslaagd!!!
Namens het Rythovius College feliciteren we onze leerlingen met het behalen van hun diploma! De leerlingen die nog een resultaatverbeteringstoets gaan maken wensen we alvast heel veel succes.
Lees meer
Veiligheids- en hygiënemaatregelen
Op basis van de adviezen van het RIVM heeft de school een aantal veiligheids- en hygiënemaatregelen opgesteld. Deze zijn samengevat in een poster welke op diverse plaatsen in onze school te zien is.
Lees meer
VerWONdering op het Rythovius College
Lees meer

Schoolgids

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.