Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium


TEA: The English Academy

Op het Rythovius College kun je deelnemen aan een programma versterkt Engels in klas 1 en 2: The English Academy, ook wel TEA genoemd. De klemtoon bij TEA ligt op FUN! Je verdiept je op een leuke manier in thema’s rond de Engelse taal en cultuur.

We organiseren 4 projectdagen op jaarbasis. Tijdens deze dagen praten we uiteraard uitsluitend Engels! Je werkt dan een hele dag rond een thema, zoals murder mystery, history, sports en American high school. Gedurende murder mystery day lossen we o.a. een misdaad op, we spelen quidditch op sports day, nodigen een Engels theatergezelschap uit met de history day en krijgen een Engelstalige cheerleading workshop tijdens de American high school day. (Dit is slechts een klein voorproefje van wat je nog te wachten staat bij TEA!)

Daarnaast zul je gedurende het schooljaar ook nog uitgenodigd worden voor enkele superleuke workshops, zoals bijvoorbeeld een high tea, een phonetics workshop, een secret Santa-bijeenkomst enz. Deze workshops zullen doorgaans op een 8ste uur doorgaan. De kosten voor deelname aan het TEA-programma bedragen € 100 per leerling per leerjaar.

So if English is your cup of TEA, see you at the English academy!

Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.