Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium


Over Magister

Magister is een schooladministratiepakket gemaakt door de firma Schoolmaster. We gebruiken het voor het bijwerken van de roosters, de cijferadministratie en de leerlingenadministratie. Magister is een modern systeem dat gebaseerd is op internet. Leerlingen en ouders kunnen op elke computer, tablet of smartphone met een internetverbinding inloggen om cijfers, huiswerk en roosterwijzigingen te bekijken, de persoonsgegevens te checken of zich in te schrijven voor ouderavonden. Ook bevat Magister een elektronische leeromgeving (ELO). Het systeem wordt centraal beheerd en voldoet aan hoge veiligheidseisen.

Nieuwe leerlingen en hun ouders krijgen aan het begin van het jaar een brief met hun gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kan ook ingelogd worden op onze website.

Magister kan ook gestart worden vanuit het menu Snel naar onder aan iedere pagina.

Er is ook een Magister app voor leerlingen én ouders. Deze is beschikbaar in de app stores van iOS, Android en Windows. Zoek in de app store naar Magister - Leerling en ouder, kies het Rythovius College en vul daarna gebruikersnaam en wachtwoord in.


Veelgestelde vragen

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?
Gebruikers kunnen bij applicatiebeheer de gebruikersnaam opvragen. Het wachtwoord kan worden opgevraagd via de link ‘wachtwoord vergeten?’ in het aanmeldscherm van Magister. U ontvangt een mailtje op het bij ons geregistreerde-mail-adres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
PAS OP: Na 5x een verkeerd wachtwoord en/of gebruikersnaam te hebben ingevoerd wordt het account geblokkeerd. Daarom raden we u aan, mocht het inloggen na een paar keer niet lukken, om direct een nieuw wachtwoord aan te vragen via de link ‘wachtwoord vergeten’.

Mijn account is toch geblokkeerd, wat nu?
Gebruikers kunnen een mail sturen naar applicatiebeheer@rythovius.nl met het verzoek de blokkering op te heffen. Vermeld in de mail uw gebruikersnaam.

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Het wachtwoord kan gewijzigd worden onder ‘Mijn instellingen’ (tandwieltje).


Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.