U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Gemeente Eersel op zoek naar aarde-igste idee
Bericht geplaatst op: 10-7-2018

Op zoek naar het aarde-igste idee: bedenk, presenteer, win en ga aan de slag!

Gemeente Eersel is op zoek naar de aarde-igste ideeën die gemeente Eersel verduurzamen!

Ideeën zijn er overal, bij jong en oud, bij particulieren en verenigingen en in alle kernen van de gemeente. De gemeente nodigt iedereen uit om ideeën in te dienen die ervoor zorgen dat de gemeente Eersel duurzaam is en blijft. Wie weet kan jij jouw idee realiseren! Behoort jouw idee tot de 10 aarde-igste ideeën, dan mag je je idee presenteren aan de jury. Zij belonen de beste ideeën en wellicht kan jij aan de slag met jouw idee.

Duurzaam – dat doen we samen!

Gemeente Eersel heeft hoge ambities op het gebied van duurzaamheid. Maar duurzaamheid dat doen we samen; samen bereik je meer. De gemeente is immers slechts één partij in het verduurzamen van de gemeente Eersel, en op veel fronten niet eens leidend. Het gaat er om wat we samen als inwoners, bedrijven en organisaties in de gemeente voor elkaar weten te krijgen. Gemeente Eersel wil maatschappelijke initiatieven aanmoedigen. Ze nodigt inwoners uit om de regie te nemen, met initiatieven te komen en samen te werken met verschillende partijen om een idee te realiseren.

Heb je een duurzaam idee? Dien dit dan in bij de gemeente. Vervolgens wordt op 20 september de Avond van het Aarde-igste Idee georganiseerd. De beste ideeën worden daar gepresenteerd. De juryleden hebben die avond maximaal €15.000,- te verdelen.

De inschrijftermijn loopt tot en met 17 augustus 2018. Schrijf je in door het projectvoorstel in te vullen en aan te leveren via duurzaamheid@eersel.nl. Tip: maak ook een promotiefilmpje met je pitch en plaats dit op de Facebook-pagina van de gemeente Eersel met vermelding van: #duurzaamdatdoenwesamen #aarde-igste @gemeersel. Je kunt het ook op Instagram plaatsen met de hashtags #eersel #vessem #steensel #duizel #knegsel of #wintelre en #aarde-igste.

Kijk voor meer informatie en de spelregels op www.eersel.nl/aarde-igste.

Wat is het aarde-igste idee van gemeente Eersel? Wij zijn benieuwd!
Terug