>>


Kennismaken

Een school kiezen na de basisschool... misschien best moeilijk en spannend. Onze school organiseert verschillende activiteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders om te ontdekken of het Rythovius iets voor hen is.

Talentendag

Vrijdag 12 oktober 2018 hebben leerlingen van groep 8 van de basisscholen deelgenomen aan de tiende editie van  de Talentendag op het Rythovius College Ze hebben interactieve kennismakingslessen op gebied van science, sport, kunst, talen, mens en maatschappij gevold en zo alvast een kijkje in de keuken van de school gekregen.

Pre-colleges

Woensdag 7 november 2018 zijn de speciale pre-college klassen van start gegaan, waarin leerlingen uit groep 8 door het volgen van een aantal voor hen georganiseerde lessen een voorproefje hebben gekregen wat hun in die talentenklassen te wachten staat. Informatie over de pre-colleges voor 2019 - 2020 ontvangen de leerlingen in de loop van het nieuwe schooljaar via hun basisschool.

Informatieavond ouders groep 8

Op maandagavond 4 februari 2019 is er een uitgebreide voorlichting voor ouders over onze school, met  aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen, aanvang 19.30 uur.

Klik hier voor de presentatie.


Schoolgids

 download pdf

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1 , 5521 CK Eersel

Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.