>>


Kiezen voor een nieuwe school

De een wil naar de mavo en kiest voor het Rythovius omdat de mavo er zo’n mooie eigen plek heeft. Of hij/ zij wil graag aan een van de talentstromen sport, science of kunst deelnemen. Ben je een vwo-leerling dan kun je meteen instappen in atheneum-gymnasium. Zit je tussen havo en atheneum in, dan kies je voor havo-atheneum.

Weer een ander weet het nog niet: mavo, havo of misschien vwo. Twijfel je tussen havo en mavo: dan is de havo-kansklas iets voor jou. Dan maak je na het eerste jaar je keuze tussen mavo en havo.

Wat jij kunt en wat jij wilt, daar gaat het om. We hebben het onderwijs zo ingericht, dat zoveel mogelijk leerlingen eruit kunnen halen wat erin zit. Dat is onze bedoeling: zorgen dat jij een goede start maakt en een fijne tijd hebt. Dan komt het met je talenten ook goed. 

Onderwijs dat bij je past

Op dit deel van de site vind je specifieke informatie voor leerlingen van groep 8, die je kan helpen om te ontdekken of het Rythovius College bij jou past.


Schoolgids

 download pdf

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1 , 5521 CK Eersel

Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.