Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium


Kennismaken

Een school kiezen na de basisschool... misschien best moeilijk en spannend. Onze school organiseert verschillende activiteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders om te ontdekken of het Rythovius iets voor hen is.

Talentendag

Tijdens de Talentendag kunnen leerlingen van groep 8 van de basisscholen interactieve kennismakingslessen volgen en krijgen zo alvast een kijkje in de keuken van de school.De Talentendag vindt  plaats in oktober.

Pre-colleges

In oktober gaan de speciale pre-colleges van start, waarin leerlingen uit groep 8 door het volgen van een aantal voor hen georganiseerde lessen een voorproefje krijgen wat hun te wachten staat. Informatie over de pre-colleges voor 2020-2021 ontvangen de leerlingen aan het begin van het nieuwe schooljaar via hun basisschool. Indien basisscholen geen informatie verstrekken kunnen leerlingen of ouders een mailtje sturen naar info@rythovius.nl om die informatie te krijgen.

Open Dag Rythovius College

Welkom

Leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders zijn van harte welkom: zondag 17 januari 2021, 11.00 - 14.00 uur, Rythovius College, Bospoort 1 te Eersel.


Schoolgids

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.