Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • GymnasiumKennismaken

Een school kiezen na de basisschool... misschien best moeilijk en spannend. Onze school organiseert verschillende activiteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders om te ontdekken of het Rythovius iets voor hen is.

Talentendag en Pre-colleges

Tijdens de Talentendag in oktober kregen leerlingen van groep 8 alvast een kijkje in de keuken door het volgen van interactieve kennismakingslessen. Onlangs zijn ook de pre-colleges gestart, waarin groep 8’ers met belangstelling voor de talentstromen of het gymnasium door het volgen van voor hen georganiseerde lessen een voorproefje krijgen wat hun te wachten staat.

Promotiefilm

Krijg een eerste indruk van het Rythovius College. 

Vanaf 23 november te zien op onze site. 

Informatieavond ouders groep 8

De informatieavond voor ouders van groep 8 wordt digitaal aangeboden vanaf 27 november. Er zal een voorlichtingsfilm voor ouders van groep 8 op onze site geplaatst worden. Deze voorlichtingsfilm vervangt de informatieavond voor ouders van groep 8 die aanvankelijk op 9 november gepland stond. Twee weken later wordt er een vervolgfilmpje op de voorlichtingsfilm voor ouders gepubliceerd waarin we ingaan op ingestuurde vragen van ouders naar aanleiding van de eerste film.

Open Dag 360º tour

Ook de Open Dag wordt digitaal aangeboden in de vorm van een virtuele tour door de school. Deze zal vanaf 4 december te zien zijn op onze site.

Voor groep 8 leerlingen die nog twijfelen over welke school het beste bij hen past en de school graag in het echt willen zien, worden op aanvraag vanaf januari rondleidingen verzorgd in kleine groepjes. 

Groep 7 en 8 krant

Rond de jaarwisseling wordt in de regio de groep 7 en 8 krant bezorgd met uitleg over: de schooltypen mavo, havo, atheneum en gymnasium, de talentstromen science, kunst, sport en het versterkt Engels programma Anglia. Verder bericht de krant over andere zaken die een brugklasser moet weten zoals de introductiedagen, de planagenda en de begeleiding op school. 
Schoolgids

Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.