Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium


Kiezen voor een nieuwe school

In groep 8 sta je voor een belangrijke keuze. Welke middelbare school ga jij kiezen en waar let je op? Wil je naar een kleine school met grote mogelijkheden, dan is het Rythovius College een school die bij jou past.
Bij ons kun je terecht voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. Twijfel je tussen havo en mavo: dan is mavo-havo-klas iets voor jou. Dan maken we na het eerste jaar de keuze tussen mavo en havo. Zit je tussen havo en vwo in, dan kies je voor havo-vwo. In de vwo brugklas maken alle leerlingen kennis met klassieke vorming, om na leerjaar 1 een goede keuze te kunnen maken voor atheneum of gymnasium.

Wat jij kunt en wat jij wilt, daar gaat het om. We hebben het onderwijs zo ingericht, dat zoveel mogelijk leerlingen eruit kunnen halen wat erin zit. Dat is onze bedoeling: zorgen dat jij een goede start maakt en een fijne tijd hebt.

We hebben naast het reguliere programma extra talentstromen waar je uit kunt kiezen en je kunt het versterkt Engels programma volgen.

Op dit deel van de site vind je specifieke informatie voor leerlingen van groep 8, die je kan helpen om te ontdekken of het Rythovius College bij jou past.


Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.