Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

 Samenwerking met The Rent Company

Het Rythovius College heeft, op het gebied van iPads en laptops, een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de firma The Rent Company. Deze biedt namelijk de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden een device te kopen of te huren. Leerlingen en ouders van het Rythovius mogen gebruik maken van de condities van deze samenwerking. 

 

De missie van The Rent Company is: ‘Elke leerling toegang geven tot digitaal onderwijs.’ Daarom bieden zij laptops aan tegen huur of koop, met daarbij het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking. Daarmee is uw zoon of dochter altijd verzekerd van een werkende laptop in de klas en heeft u er geen omkijken meer naar.

Wat zijn de voordelen van The Rent Company?
De laptops en iPad zijn door ons i.s.m. the Rent Company geselecteerd, zo heeft uw zoon of dochter
        altijd het juiste apparaat.
Bij reparatie ligt op school een leenlaptop of iPad klaar.
Schade- en diefstaldekking is inbegrepen.
Bij de laptop of iPad wordt standaard een beschermhoes en een oplader meegeleverd.

Alles over het bestellen
Het aanbod dat wij voor onze leerlingen hebben geselecteerd vindt u in deze bestelflyer voor laptops en deze bestelflyer voor iPads waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe u kunt bestellen. Om u te helpen bij het maken van uw keuze vindt u extra informatie en specificaties in de webshop van The Rent Company.

Extra informatie
Voor aanvullende informatie en uitleg zijn er door The Rent Company speciale informatiepagina's gemaakt met korte informatievideo's. Hier is veel informatie terug te vinden over The Rent Company en het Easy4u zekerheidspakket.
Informatiepagina The Rent Company (korte informatievideo's)
Klantenservice.(met veelgestelde vragen en contactinformatie)Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.