Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

 Kopen 

1. Waar schaf ik mijn device aan?
Uiteraard kunt u zelf beslissen waar u het device van uw kind aanschaft. Ons advies is om gebruik te maken van de samenwerkingsovereenkomst tussen het Rythovius College en The Rent Company. Deze samenwerking biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere aanbieders.

Speciaal voor de brugklasleerlingen van het Rythovius College heeft The Rent Company twee webshops ingericht: een webshop voor het aanschaffen van laptops en een webshop voor het aanschaffen van een iPad. Deze webshops zullen vanaf 13 juni 2023 beschikbaar zijn voor leerlingen. Alle prijzen in de webshop zijn geldig to een met 31 juli 2023.

Om te huren of kopen gaat u naar een van de twee webshops:

2. Wat zijn de kosten van een device?
De actuele prijzen zijn te vinden in de webshops. Bij koop of huur van een device via The Rent Company zit een schade- en diefstaldekking automatisch inbegrepen.

Huren

1. Wat zijn de kosten om een device te huren?
De aanbevolen iPad of laptop is naast koop ook te huren via The Rent Company. De huurvorm die The Rent Company aanbiedt, betreft de zogenaamde huurkoop. Bij huurkoop blijft de verhuurder de eigenaar van het device en verhuurt zij het device aan de klant. Aan het einde van de huurtermijn (36 of 48 maanden) bestaat er wel de mogelijkheid om het device over te nemen tegen de borgsom. De huurprijzen zijn te vinden in de webshop en afhankelijk van de gewenste looptijd (36 of 48 maanden). Alle prijzen in de webshop zijn geldig tot en met 31 juli 2023. 
 
2. Moet de iPad of laptop verzekerd zijn bij huur?
Bij koop of huur via The Rent Company is de verzekering van de iPad of laptop inbegrepen. Kijk op de websites van The Rent Company voor meer info.

3. Hoe kan ik een device huren via The Rent Company?
Speciaal voor de brugklasleerlingen van het Rythovius College heeft The Rent Company twee webshops (een voor laptops en een voor iPads). Deze webshops zullen van 13 juni 2023 zichtbaar zijn. De links naar de webshops, waar u zowel kunt kopen of huren, staan hierboven.Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.