Volg ons ook!
>>
  • Mavo
  • Havo
  • Atheneum
  • Gymnasium

 Veelgestelde vragen

Website

Hoe kan ik inloggen op het afgeschermde deel van de website?

Als ouder van een leerling op onze school kunt u via het slotje boven aan de pagina inloggen op deze site. Inloggen kan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt voor Magister. Heeft u een kind op school, maar geen Magister account, dan kunt u deze aanvragen door een e-mail te sturen naar applicatiebeheer@rythovius.nl

Magister

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?
Ouders kunnen bij applicatiebeheer de gebruikersnaam opvragen. Het wachtwoord kan worden opgevraagd via de link ‘wachtwoord vergeten?’ in het aanmeldscherm van Magister. U ontvangt een mailtje op het bij ons geregistreerde-mail-adres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
PAS OP: Na 5x een verkeerd wachtwoord en/of gebruikersnaam te hebben ingevoerd wordt het account geblokkeerd. Daarom raden we u aan, mocht het inloggen na een paar keer niet lukken, om direct een nieuw wachtwoord aan te vragen via de link ‘wachtwoord vergeten’.

Mijn account is toch geblokkeerd, wat nu?
Ouders kunnen een mail sturen naar applicatiebeheer@rythovius.nl met het verzoek de blokkering op te heffen. Vermeld in de mail uw gebruikersnaam.

Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Het wachtwoord kan gewijzigd worden onder ‘Mijn instellingen’ (tandwieltje).

Ik heb meerdere kinderen op school, krijg ik dan ook meerdere gebruikersnamen?
Nee, dat is niet nodig. Na het aanmelden kunt u linksboven in Magister kiezen van welk kind u de gegevens wilt bekijken.


Schoolgids


Contact

Bezoekadres:
Bospoort 1, 5521 CK Eersel
  
Postadres:
Postbus 215, 5520 AE Eersel

Telefoon:
(0497) 51 30 43

E-mail:
info@rythovius.nl
Het Rythovius College ressorteert onder het bevoegd gezag van de raad van bestuur van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.